Termeni și condiții


Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1. Informatii administrator magazin online
Site-ul https://lucille-craftshop.cms.webnode.ro/ este administrat de catre LUCILLE CRAFTSHOP SRL cu sediul in localitatea CAMPINA, str. B.P. Hasdeu, nr.19, cod postal 105600, judetul prahova, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J29/1755/2018, Cod de Identificare Fiscala 39822295, Tel. 0730.094.617, email. f175clock@yahoo.com.sg.

 Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

- Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online lucille-craftshop. cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

 Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, Veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de lucille-craftshop. si a celor furnizate de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. 

Garantii

SC. Lucille Craftshop SRL. garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) si însotite de factura fiscala, chitanta ( eliberata de administrator sau firma de curierat) si dupa caz certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în conditiile respectarii manipularii, transportului si depozitarii conform Fiselor Tehnice si a Fiselor de Securitate emise de furnizor si aflate în original la sediul societatii .
Produselor comercializate le este garantata calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în conditiile respectarii prescriptiilor de depozitare si transport.
Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati .

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.


Politica de retur


Conform OUG 34/2014 (https://anpc.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf ) dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Produsele cumparate de pe site pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului. Produsele returnate vor fi verificate si daca se constata deteriorarea de catre client a acestora firma se considera absolvita de orice obligatie fata de client. In cazul in care produsul a fost restituit pe o cauza justa, firma se obliga sa restituie clientului pretul produsului intr-un cont pe care clientul il va transmite pe mai-ul firmei, in termen de 14 zile lucratoare, sau inlocuirea produsului cu un altul la acelasi pret. 
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Datele noastre sunt: SC. Lucille Craftshop SRL, Str. B.P. Hasdeu nr. 19, Campina, Prahova, cod 105600, E-mail: f175clock@yahoo.com.sg, Telefon: 0730.094.617.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.


Consecintele retragerii


Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. 
Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. 
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului, Lucille Craftshop SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.
Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.
Nu pot fi returnate produsele care:

  • au facut obiectul unei comenzi speciale
  • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
  • au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
  • prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
  • au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
  • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune Lucille Craftshop SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier sau posta, in zilele lucratoare, prin reteaua de distributie Sameday sau Posta Romana. Livrarile se fac de luni pana vineri inclusiv. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru livrarile pe raza orasului Campina nu se percep taxe de transport, livrarea facandu-se prin mijloace proprii.

Pentru comenzile ce depasesc 300 Lei, transportul este GRATUIT in tara.

Livrarea se face prin reteaua de distributie Sameday sau Posta Romana, in 24-48h. 

Plata produselor comandate prin SOF SERVICE se poate face astfel: in numerar la livrare (aceasta metoda implica un cost suplimentar de 5 lei), prin ordin de plata/transfer bancar in avans. 

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

* Exceptie: pentru produse cu greutate mai mare de 10 kg, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar a minim 20% din valoarea acestora.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Lucille Craftshop.


Lusi by Lucille Craftshop