Gherghef cusut manual

Ghergheful din imagine este o capodoperă a meșteșugului manual, având dimensiunea de 14 cm. Încadrat într-un inel circular, acesta prezintă un buchet de flori roz vibrante, cusute cu o măiestrie impresionantă. Detaliile fine și texturate ale fiecărei flori și frunze reflectă atenția la detalii și pasiunea artistului.

Fondul alb pur servește ca pânză, accentuând culorile vii ale florilor și creând un contrast puternic. O panglică aurie este atașată de partea de sus a inelului, permițând agățarea ușoară a gherghefului. O fundiță roz pal, legată perfect simetric la partea de sus a inelului, adaugă o notă estetică și feminină acestei opere de artă.

Această piesă de artizanat nu este doar un obiect decorativ, ci și o amintire a tradițiilor și a meșteșugului manual. Este o dovadă a frumuseții care poate fi creată prin răbdare, talent și dragoste pentru artă. Ghergheful din imagine este mai mult decât un simplu obiect - este o poveste în sine, o poveste despre pasiune, dedicare și creativitate.

58,00 RON